Balandėliai su jautienos
GREITAI UŽŠALDYTI
Sudedamosios dalys: kopūstai, ryžiai, jautiena (23 %), svogūnai, morkos, rafinuotas saulėgrąžų aliejus, druska, malti juodieji pipirai.
Sudėtyje gali būti kiaušinių, garstyčių, pieno produktų pėdsakų.
Pagrindinių sudedamųjų dalių kilmės šalis: kopūstai, jautiena – Lietuva.
Paruošimo būdas:
Sudėkite užšaldytus balandėlius į puodą. Ant keptuvės pakepinkite šviežias morkas ir svogūnus, jei norite – galite papildomai įdėti grietinės ir pomidorų pastos. Šį turinį supilkite į puodą ir užpilkite vandeniu, kad apsemtų balandėlius. Troškinkite ant silpnos ugnies 30–40 min.
Maistingumo deklaracija 100 g:
Energinė vertė 769,80 kJ / 202,58 kcal
Riebalai 20,67 g
– iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 5,77 g
Angliavandeniai 37,43 g
– iš kurių: cukrų 28,86 g
Baltymai 32,93 g
Druska 1,81 g
Platintojo informacija
UAB LC Visiems