Balandėliai su pievagrybių
GREITAI UŽŠALDYTI
Sudedamosios dalys: kopūstai, pievagrybiai (25%), ryžiai, svogūnai, morkos, rafinuotas saulėgrąžų aliejus, druska, malti juodieji pipirai.
Sudėtyje gali būti kiaušinių, garstyčių, pieno produktų pėdsakų.
Pagrindinių sudedamųjų dalių kilmės šalis: kopūstai, pievagrybiai – Lietuva.
Alergenai yra paryškinti.
Paruošimo būdas: Sudėkite užšaldytus balandėlius į puodą. Ant keptuvės pakepinkite šviežias morkas ir svogūnus, jei norite – galite papildomai įdėti grietinės ir pomidorų pastos. Šį turinį supilkite į puodą ir užpilkite vandeniu, kad apsemtų balandėlius. Troškinkite ant silpnos ugnies. Rekomenduojama troškinti apie 30-40 min.
Maistingumo deklaracija 100 g:
Energinė vertė 1005,21 kJ / 264,53 kcal
Riebalai 12,5 g
-
iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 1,57 g
Angliavandeniai 38,32 g -
iš kurių: cukrų 6,05 g
Baltymai 6,17 g
Druska 2,47 g
Platintojo informacija
UAB LC Visiems