Bulvių ir varškės kukulaičiai
Model: 016
Sudedamosios dalys: 59 % virtos bulvės, 23 % pusriebė varškė 9 % rieb., kiaušiniai, kvietiniai miltai, bulvių krakmolas, valgomoji druska.
Alergenai paryškinti.
Pagrindinės sudedamosios dalies kilmės šalis: Lietuva.
Maistingumo deklaracija 100 g produkto:
Energinė vertė 556 kJ / 133 kcal.
Riebalai – 2,96 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 1,46 g;
Angliavandeniai – 20,17 g, iš kurių cukrų – 0,39 g;
Skaidulinės medžiagos – 0,8 g;
Baltymai – 6,23 g;
Druska – 0,73 g.
Paruošimo būdas:
Ne atitirpintus kukulaičius sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir maišykite.
Iškilus į paviršių sumažinkite ugnį ir virkite dar 5 minutes.
Išvirtus virtinius išimkite iš vandens ir pagardinkite padažu pagal skonį (sviestu, grietine).
Laikyti ne aukštesnėje kaip –18 °C temperatūroje iki datos „Tinka vartoti iki“.
Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.
Platintojo informacija
UAB LC Visiems



