Koldūnai su žuvies įdaru
Ranku darbo produkcija gaminama atviroje virtuveje Multi Cook Visiems parduotuveje, adresu T. Sevcenkos g. 20. Supakuotu prekiu svoris gali siek tiek skirtis nuo nurodyto uzsakyme.
GREITAI UŽŠALDYTI
Sudedamosios dalys: tešla (50%) (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, vanduo, druska, rafinuotas saulėgrąžų aliejus), įdaras (50%) (argentininė jūrinė lydeka (82%), svogūnai, druska, malti juodieji pipirai).
Sudėtyje gali būti kiaušinių, garstyčių, pieno produktų pėdsakų.
Pagrindinių sudedamųjų dalių kilmės šalis: miltai – Lietuva, argentininė jūrinė lydeka – Argentina.
Alergenai yra paryškinti.
Paruošimo būdas: užšaldytus koldūnus suberkite į verdantį pasūdytą vandenį. Maišydami užvirkite ir virkite 5–7 minutes.
Maistingumo deklaracija 100 g:
Energinė vertė 615 kJ / 147,08 kcal
Riebalai 1,51 g
-
iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 0,3 g
Angliavandeniai 24,65 g -
iš kurių: cukrų 0,51 g
Baltymai 10,28 g
Druska 0,8 g
Platintojo informacija
UAB LC Visiems