Žuvies kotletai (liesi)
Ranku darbo produkcija gaminama atviroje virtuveje Multi Cook Visiems parduotuveje, adresu T. Sevcenkos g. 20. Supakuotu prekiu svoris gali siek tiek skirtis nuo nurodyto uzsakyme.
GREITAI UŽŠALDYTI
Sudedamosios dalys: Argentininė jūrinė lydeka (72%), kvietinis batonas (kvietiniai miltai, vanduo, lieso pieno milteliai, rafinuotas rapsų aliejus, mielės, joduota druska, kviečių glitimas, cukrus, konservantas: sorbo rūgštis, miltų apdorojimo medžiaga: askorbo rūgštis), vanduo, svogūnai, kvietiniai džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, vanduo, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, lieso pieno miltai, kiaušinių masė, mielės, valgomoji joduota druska, kvapioji medžiaga), druska, malti juodieji pipirai.
Sudėtyje gali būti kiaušinių, garstyčių, pieno produktų pėdsakų.
Pagrindinių sudedamųjų dalių kilmės šalis: argentininė jūrinė lydeka – Argentina.
Alergenai yra paryškinti.
Paruošimo būdas: kepkite augaliniame aliejuje (gyvuliniuose riebaluose), įkaitintoje keptuvėje (po dangčiu) ant silpnos ugnies, retkarčiais apverčiant. Galima kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje – gaminimo laikas apie 20-30 min.
Maistingumo deklaracija 100 g:
Energinė vertė 949 kJ / 227,3 kcal
Riebalai 9,43 g
-
iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 3,99 g
Angliavandeniai 26 g -
iš kurių: cukrų 0,52 g
Baltymai 11,4 g
Druska 0,9 g
Platintojo informacija
UAB LC Visiems